Restaurants
Oproepsystemen voor restaurantsHet verbeteren van de winstgevendheid van uw restaurant
Zoals we allemaal weten stijgt de omzet wanneer de kwaliteit van de dienstverlening wordt geoptimaliseerd.
Ook is het waarschijnlijker dat een tevreden gast terugkomt en u aanbeveelt aan zijn vrienden en familie.
Kies daarom nu voor een van de vele oplossingen van Syscall, geleverd door Bee-Line B.V., uw lokale vertegenwoordiging binnen de Benelux.
Alle SYSCALL-oplossingen zijn ontworpen om uw winstgevendheid te vergroten en de werkdruk en kosten te verminderen.
SYSCALL begeleidt uw ontwikkeling!
Oplossingen
Oplossing 1
Draadloos oproepsysteem
- De klant drukt op de oproeptoets.
- Het nummer van de tafel wordt weergegeven op de ontvanger (scherm of horloge). De ober kan onmiddellijk bepalen welke tafel een aanvullende service nodig heeft.
Oplossing 2
Draadloze oproep van de keuken
- Wanneer de bestelling in de keuken of in de bar (eten of drinken) klaar is, bericht de chef of de barman de ober.
- Het personeelsteam in de zaal wordt individueel of collectief gewaarschuwd en kan vervolgens de bestelling ophalen en op korte termijn serveren.
Oplossing 3
Optimaal beheer van een wachtrij
- Na besteld te hebben, wordt er een pager aan de gast gegeven in afwachting van de bereiding van zijn bestelling.
- Wanneer de bestelling klaar is, wordt de gast opgeroepen middels notificatie via de pager. De gast begeeft zich naar het uitgiftepunt. De service verloopt nu soepel, vlot en naar volle tevredenheid.
Ontvang meer informatie
Neem vrijblijvend contact op met Bee-Line voor informatie over onze oproepsystemen!